Overslaan en naar de inhoud gaan
Oudere dames die spel spelen

Werken in de flexpool

Houd jij van afwisseling? Werk je graag met verschillende teams? Of wil je gewoon ontdekken welke afdeling het best bij je past? Misschien wil je naast je (medische) studie alvast ervaring in de zorg opdoen? In al die gevallen is onze flexpool perfect voor jou.

Belangrijk werk

De flexpool is van cruciaal belang voor ViVa!. Als er in de vaste teams tijdelijk een medewerker wegvalt, bijvoorbeeld door ziekte, of er is tijdelijk extra zorg nodig, dan kan de zorg aan onze cliënten dankzij de flexpool gewoon doorgaan.

Bekijk onze vacatures
Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.

- Ingrid

Er is een online planbord waarop alle locaties staan die diensten aanbieden. Ik kan dan een optie nemen op de diensten die ik wil doen. De planner wijst de diensten toe

- Scott

Zo flexibel als jij bent

In de flexpool heb je, binnen je afgesproken contracturen, veel vrijheid. In het online plansysteem kun je je inschrijven op open diensten. Onze planner wijst je diensten toe. Wil je even iets meer of iets minder werken? Dan is dat altijd bespreekbaar. Zo bepaal je zelf hoeveel je werkt, op welke dagen en op welke locaties.

Bekijk onze vacatures

Blijf jezelf ontwikkelen

We vinden ontwikkeling belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor jou onze flexpool. Je hebt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. En doordat je veel verschillende cliënten ziet, doe je in korte tijd meer ervaring op.  Onze Coördinatoren Flex gaan graag met je in gesprek over jouw toekomstplannen.

Bekijk onze locaties
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.