Overslaan en naar de inhoud gaan
Overkerck

Overkerck - Heiloo

Overkerck is een woonzorgcentrum met een warme sfeer en dorps karakter, liggend in het centrum van Heiloo met veel voorzieningen in de directe omgeving. Bewoners met dementie en somatische klachten ontvangen de kwaliteit van zorg en aandacht die zij nodig hebben. Iedere bewoner bewoont een ruim 2 kamer appartement en bewoners met geheugenproblematiek die baat hebben bij een goede dagstructuur zijn welkom op de huiskamer. Voor de andere bewoners worden er activiteiten georganiseerd passend bij de vraag vanuit de bewoners, waar iedereen bij mag aansluiten.  

Op Overkerck werken ongeveer 85 medewerkers, die elkaar helpen en ondersteunen waar dit mogelijk is. Ook onze vrijwilligers en de eigen familie van bewoners zorgen voor een waardevolle aanvulling op het welzijn van de bewoners ontvangen. De sfeer op Overkerck is ontspannen en informeel. 

Klik hier voor de vacatures in Heiloo

Onze bewoners

In ViVa! Overkerck wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatisch) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Naast het eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant en de ontmoetingspleinen.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. Deze bewoners bezoeken over het algemeen de huiskamer op de 2e etage. Natuurlijk zijn zij ook van harte welkom in het restaurant en op de ontmoetingspleinen. 

Meer info

Adres

Stationsweg 92
1852 LN Heiloo
Telefoon: 088-9957675

Bereikbaarheid
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Overkerck, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.