Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken in de specialistische zorg

Soms heeft een cliënt specialistische zorg, apparatuur, vaardigheden of kennis nodig. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of als iemand een chronische ziekte heeft. Daarom hebben we gespecialiseerde krachten in dienst in vele gebieden. Dit varieert van (para)medische zorg en dagbeweging tot geriatrische revalidatiezorg.

Bekijk onze vacatures

Ouderengeneeskunde

De plek waar je woont en werkt kan nét het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘vervullend’. ViVa! Zorggroep biedt de ideale werkplek voor Specialisten Ouderengeneeskunde die beter willen worden in hun vak en er ook meer voldoening uit willen halen. Onze locaties bevinden zich op korte afstand van elkaar in Kennemerland, de veelzijdige kuststreek tussen Alkmaar en Zandvoort. Als je hier komt wonen en werken, verrijk je zowel je carrière als je privéleven. Dat verzinnen we niet, dat zeggen onze nieuwkomers.

Jouw specialisme is nodig

Van logopediste en maatschappelijk werkers tot activiteitenbegeleiders en ergotherapeuten. Bij ViVa! kun je met zowat elke specialisme aan de slag. Zo hebben we regelmatig vacatures behandelaren in de ouderenzorg. 

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.