Overslaan en naar de inhoud gaan
Westerheem

Westerheem - Heemskerk

Westerheem ligt vlakbij het gezellige dorpscentrum van Heemskerk. Het is een ruim opgezette en toegankelijke locatie met 120 appartementen, een restaurant, kapper en winkeltje op de begane grond. Daarnaast zijn er ongeveer 230 aanleunwoningen rondom de locatie, die ook gebruik kunnen maken van de voorzieningen. Op de begane grond en in 2 kleinschalige woonvoorzieningen aan de zijkant van het gebouw wonen bewoners met een PG-indicatie. Deze 1-kamerappartementen maken gebruik van een gemeenschappelijke huiskamer. De rest van het gebouw (etage 1 t/m 8) bestaat uit 2-kamerappartementen. Hier wonen bewoners in een appartement met een aparte slaapkamer, woonkamer met keuken en eigen sanitair. Op elke etage is er een gezellig zitje waar mensen met elkaar kunnen socializen. 

Bij Westerheem krijg je de kans om te werken in een warme, stimulerende omgeving en een hecht team, waarin je echt het verschil kunt maken in het leven van onze cliënten. Solliciteer vandaag nog en kom ons team versterken! 

Klik hier voor de vacatures in Heemskerk

Onze bewoners

In Westerheem wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer met toilet en kleine berging, kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7 . Er zijn 18 eenkamerappartementen specifiek voor bewoners met dementie, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling. In Westerheem zijn geen kamers beschikbaar voor tijdelijke- of logeerzorg. 

Meer info

Adres

Westerheem 90
1964 EJ Heemskerk
Telefoon: 088-9957250

Bereikbaarheid
  • Op 100 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS station is Heemskerk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Westerheem, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.