Overslaan en naar de inhoud gaan

Strammerzoom - Akersloot

Strammerzoom is een klein woonzorgcentrum in het centrum van Akersloot. Er zijn 32 eenkamerappartementen, allemaal op de begane grond. De appartementen hebben een eigen keuken en badkamer. Ook is er een gezellig restaurant dat tegelijkertijd als recreatieruimte wordt gebruikt en er zijn twee huiskamers. Rondom de locatie ligt een groenstrook en sommige appartementen kijken uit op de vijver. In de binnentuin houden we kippen.

Klik hier voor de vacatures in Akersloot

Onze bewoners

In Strammerzoom wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg is zonder behandeling.. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. Deze bewoners brengen vaak veel tijd door in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. In Strammerzoom zijn geen kamers beschikbaar voor tijdelijke- of logeerzorg.

Meer info

Adres

Mozartlaan 1B
1921 XC Akersloot
Telefoon: 088-9957950

Bereikbaarheid
  • Op 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Uitgeest ligt op 5 km
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Strammerzoom, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.