Overslaan en naar de inhoud gaan
Verpleegkundige en oudere dame

Werken in de wijkzorg

Binnen een van onze wijkteams maak jij het verschil voor cliënten die thuis wonen. Zo zorg je ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven. Een verantwoordelijke rol met veel betekenis. Je biedt veel meer dan zorg. Je signaleert, je controleert,en  je onderneemt zelfstandig actie als dat nodig is. Maar het belangrijkste wat je biedt is persoonlijke aandacht. 

Bekijk onze vacatures

Wijkzorg bij ViVa!

Met ruim 3.900 medewerkers en 1.700 vrijwilligers staat ViVa! Zorggroep in Noord-Holland voor de kwaliteit van leven van meer dan 7.000 cliënten.
Dat doen we samen. Samen met onze collega’s, onze cliënten, hun naasten, collegaorganisaties en ketenpartners.
Met respect voor de individualiteit van elke cliënt. En met inzet van alle mogelijke, ook innovatieve, technologische, middelen die onze zorg kunnen verbeteren.

Wij verlenen onze cliënten zorg en specialistische zorg. Aan huis én in onze woonzorglocaties.
Daarnaast bieden we verschillende diensten, van maaltijdservice, de kapper thuis tot yogalessen.
Met onze zorg aan huis helpen we 4.200 cliënten, overeenkomstig hun wens, om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Je kunt hier altijd je ei kwijt. Iedereen voelt zich veilig en niemand is bang om zich uit te spreken.

- Gaitrie Sibelo

Als je onderling goed met elkaar omgaat, kun je het juiste doen voor de bewoners.

- Nadine Bakker

Flexibel bij ViVa!

Wil jij graag werken in de zorg, maar past de standaard werkdag niet bij jouw persoonlijke situatie? Ben je op zoek naar een baan waarin je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé?

Dan hebben wij dé oplossing voor jou!

Meer weten? Bekijk onze vacature voor flexibel werken.

Klik hier

Ook in jouw buurt

We hebben maar liefst 30 wijkteams. Er zit dus geheid een team in jouw buurt. We zijn actief in de volgende plaatsen: Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, IJmuiden, Limmen, Santpoort, Uitgeest, Velserbroek, Velsen-Noord.
 

Onze locaties

Kom kennismaken

Wil je met eigen ogen zien of het werk in onze wijkteams iets voor je is? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Stuur een mail naar koffiedrinken@vivazorggroep.nl en laat weten welk wijkteam je wilt leren kennen. Wij zetten de koffie vast klaar!
 

Deze website maakt gebruik van cookies.