Overslaan en naar de inhoud gaan
Forum II

Forum II - Heerhugowaard

Woonzorglocatie Forum II ligt naast het station van Heerhugowaard en biedt een prettige en veilige woonomgeving voor mensen met lichamelijke beperkingen. Er zijn 34 appartementen, verdeeld over twee etages. Ieder appartement heeft een woon/slaapkamer, een keukentje en een badkamer met toilet. Elke etage heeft bovendien twee gezellige huiskamers met balkon waar u elkaar kunt ontmoeten.

Forum II staat voor huiselijkheid, kleinschaligheid en herkenbaarheid. In Forum II zijn ook enkele kamers beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen) of herstelzorg (tijdelijke zorg, waarna u na maximaal 6 weken weer naar huis gaat).

Klik hier voor de vacatures in Heerhugowaard

Onze bewoners

In Forum II wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek). Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel  6 of 8. Naast het eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van de huiskamer, de balkons, de fysioruimte. De zorg is met behandeling. 

Onze locatie heeft een bijzondere entree. Het lijkt op een kantoor gebouw. Op zowel afdeling 2 als 3 hebben wij huiskamers waar onze bewoners gezellig gezamenlijk eten.
Er wordt door onze gastvrouwen vers gekookt. 

Meer info

Adres

Stationsplein 39
1703 WD Heerhugowaard
Telefoon: 088-9958475

Bereikbaarheid
  • Op 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Heerhugowaard ligt direct naast onze locatie
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Forum II, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.