Overslaan en naar de inhoud gaan
Verpleegkundige en oudere dame

Locaties

In Kennemerland leveren wij in diverse plaatsen onze zorg- en dienstverlening. In de afbeelding zie je ons werkgebied en de woonzorglocaties. Wil je een gedetailleerde afbeelding bekijken en zien waar jij voor ons kan werken? Klik dan hier.

Werken in de regio Bergen

Wijkzorgteam:

 • De Marke

Woonzorglocatie:

Werken in de regio Beverwijk

Woonzorglocaties:

Huis ter Wijck

Bewoners en medewerkers hebben hier het hart op de tong. De cultuur sluit aan bij die van de omgeving: gewoon doen!

Op Huis ter Wijck wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden aan ongeveer 170 bewoners met ruime appartementen aan. Daarnaast zijn er zowel op de etages als op de begane grond ruimtes om elkaar te ontmoeten en activiteiten te doen. Bewoners en medewerkers hebben het hart op de tong. De cultuur sluit aan bij die van de omgeving: gewoon doen en hard werken. 

Afdeling: Somatiek, PG, ELV
Zorg: Verpleeghuiszorg
Locatie: Centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk, grote parkeergelegenheid bij de ingang
Klik hier voor de route

Lommerlust

Hier gaan voldoening en waardering voor zowel de medewerker als bewoner hand in hand. Lommerlust staat in het hart van Beverwijk, met de grote winkelstraat om de hoek. De diversiteit in bewoners vraagt verschillende soorten zorg, van zorg met behandeling tot herstelzorg. De zorg voor bewoners wordt de komende jaren echter steeds complexer: in de nabije toekomst zal Lommerlust een verpleeghuis zijn. De samenwerking tussen de verschillende disciplines is groot: zorg, welzijn, huishouding, (para)-medici zorgen met elkaar voor een fijne leefomgeving en goede zorg. ‘Het samen doen’ maakt Lommerlust bijzonder. Spreekt dit je aan? En houd je ook van de Beverwijkse gezelligheid en wil je mee in de overgang naar verpleeghuiszorg? Dan is dit jouw nieuwe werkplek. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging.
Locatie: Centrum van Beverwijk, vlakbij het station van Beverwijk, eigen parkeerterrein 
Klik hier voor de route

Elsanta

Een prettige, kleinschalige locatie waar iedereen elkaar kent. Elsanta is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Elsanta is een woonzorgcentrum en biedt daarnaast voor een beperkt aantal cliënten psychogeriatrische (PG) en lichamelijke verpleeghuiszorg 

Afdelingen: Somatiek en PG 
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Centraal gelegen in Beverwijk, gratis parkeergelegenheid voor de deur
Klik hier voor de route

Wijkzorgteams:

 • Wijkteam Plantage - de Raep
 • Wijkteam Meerestein
 • Wijkteam Velsen - Noord
 • Wijkteam Westertuinen
 • Wijkteam Wijk aan Zee / Akerendam
 • Wijkteam Prinsenhof

Werken in Castricum/Akersloot/Limmen

Woonzorglocaties:

Strammerzoom

Deze gezellige locatie is de kleinste vestiging van de Viva! Zorggroep. Strammerzoom is een woonzorgcentrum in het centrum van Akersloot. Strammerzoom heeft 32 moderne appartementen, beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Centrum van Akersloot, parkeergelegenheid in de wijk en kleine parkeerplaats
Klik hier voor de route

De Boogaert

Een fijne locatie met een centrale ontmoetingsplek waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. De Boogaert is centraal gelegen in een woonwijk in Castricum. Er verblijven ongeveer 80 bewoners met een complexe zorgvraag. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Groene omgeving, goed te bereiken met openbaar vervoer, parkeerplaats aanwezig
Klik hier voor de route

De Santmark

De Santmark is een woonzorgcentrum met een dorps karakter, liggend in een groene omgeving, voorzien van wandelpaden, bankjes en vijver. Bewoners met dementie, somatische of/en psychiatrische klachten ontvangen de zorg en aandacht in kwaliteit die zij nodig hebben: van 150 medewerkers, die ook aandacht voor elkaar hebben en elkaar helpen en ondersteunen waar dit mogelijk is. Elk team op de vier etages is dan ook een hechte club. De sfeer is ontspannen en informeel. Familie en vrijwilligers spelen een belangrijk rol in het welzijn voor de bewoners.  

Meer en meer krijgt De Santmarkt een spilfunctie in de wijk. Daarnaast werkt de locatie toe naar een psychogeriatrisch experticecentrum. Een mooie uitdaging voor de nieuwe collega om hierbij te zijn en aan mee te werken!  

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Groene omgeving, goed te bereiken met openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheid tegenover de hoofdingang
Klik hier voor de route

De Cameren

Een locatie waar verzorging en sfeer de hoogste prioriteit hebben. 

De Cameren is een woonzorgcentrum gelegen in het gezellige dorp Limmen. Bewoners met psychogeriatrische en/of somatische klachten ontvangen hier de verzorging, verpleging en aandacht die zij nodig hebben. Naast 55 appartementen is er een gesloten afdeling (PG). Op dit moment telt De Cameren circa 60 bewoners en 95 medewerkers.  De komende jaren zal De Cameren zich steeds verder specialiseren richting verpleeghuis.  

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging.
Locatie: Gelegen bij bushalte, gratis parkeergelegenheid
Klik hier voor de route

Wijkzorgteams:

 • Wijkteam Castricum - Bakkum
 • Wijkteam Santmark
 • Wijkteam Boogaert
 • Wijkteam Geesterhage
 • Wijkteam Limmen

Werken in Haarlem/Zaandam/Purmerend

Wijkzorgteams:

 • Wijkteam Driehuis De Luchte
 • Wijkteam Haarlem Schalkwijk
 • Wijkteam Driehuis/ Santpoort/ Velserbroek
 • Wijkteam Haarlem - Noord/ Bloemendaal
 • Wijkteam Heemstede/ Bennebroek
 • Wijkteam IJmuiden Centrum
 • Wijkteam IJmuiden Oud
 • Wijkteam Haarlem Centrum

Werken in de regio Heemskerk

Woonzorglocaties:

Sint Agnes

In Sint Agnes staat het thuisgevoel voorop. Gezelligheid, kleinschalig, toegankelijk en in het centrum van Heemskerk, zijn de woorden die locatie Sint Agnes het beste omschrijven!  

Locatie Sint Agnes heeft drie woonetages. Op de 1e etage wonen mensen met dementie en zij beschikken over een prachtig dakterras. Op de 2e en 3e etages wonen mensen met een somatische aandoening. De bewoners wonen in een ruim appartement met een eigen badkamer en leven hun leven, zo veel als mogelijk, zoals ze dat thuis gewend waren.  

Op de begane grond is er een restaurant waar altijd veel te doen is, veel reuring en gezelligheid.  Bewoners sluiten s’ morgens aan bij het ontbijtbuffet en er vinden dagelijks veel activiteiten plaats. We hebben een grote groep vrijwilligers die betrokken zijn bij Sint Agnes en ons bij alles helpen.  

Aangrenzend aan het restaurant is er een mooie tuin waar de bewoners graag zitten. Vrijdags op loopafstand de markt in het dorp, de bewoners gaan er graag heen, gezellig even eruit, de markt over, mensen ontmoeten en een kop koffie op de hoek van de straat.   

Samen met ruim 100 medewerkers zorgen we voor een prettige woonomgeving waar iedereen zijn best doet om ervoor te zorgen dat de bewoners zich thuis voelen. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verpleging
Locatie: Vlakbij het centrum van Heemskerk, gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterkant
Klik hier voor de route

Westerheem

Bijzonder gezellig en toegankelijk zijn de woorden die deze locatie het beste omschrijven. Het is een locatie met 120 appartementen en een restaurant, kapper en winkeltje op de begane grond. Daarnaast liggen er circa 230 aanleuningwoningen om de locatie heen, die eveneens gebruik kunnen maken van de voorzieningen. De begane grond en 2 kleinschalige woonvoorzieningen aan de zijkant van het gebouw zijn geschikt voor bewoners met een PG indicatie. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Groene omgeving, vlakbij het centrum van Heemskerk, parkeergelegenheid eigen terrein of in de wijk.
Klik hier voor de route

Heemswijk

Een gesloten locatie die altijd bezig is met nieuwe technologieën en die streeft naar efficiënte werkwijzen. Verpleeghuis Heemswijk is een psychogeriatrisch verpleeghuis (+/-110 plekken). Het verpleeghuis heeft vijf psychogeriatrie (PG) afdelingen voor gemiddeld 16 bewoners waar met name mensen wonen met een vorm van vergevorderde Dementie. Er zijn meerdere plekken voor crisisopnames vanuit de hele regio. Naast deze doelgroep is er ook gespecialiseerde psychogeriatrie verdeeld over twee Intensieve Structuur Units (ISU) voor in totaal 24 bewoners. Hier wonen mensen met meervoudige complexe tot hoog complexe psychische problematiek.  

In verpleeghuis Heemswijk werken ongeveer 200 medewerkers verdeeld over meerdere teams. Naast de zeven zorgteams is er ook een team Uitbureau, Horeca & Services en huishouding. Er is een nauwe samenwerking met het eigen multidisciplinaire behandelteam. De teams zijn goed op elkaar ingespeeld om de best mogelijke zorg te bieden aan onze bewoners. Hierdoor kenmerkt de locatie zich in vakmanschap, professionaliteit, goede communicatie, sfeer en gezelligheid. 

Afdelingen: PG en psychiatrische problematiek
Zorg: Wonen met verpleging
Locatie: Prettige woonwijk met bushalte voor de deur, parkeergelegenheid op eigen terrein
Klik hier voor de route

Meerstate

Door de verschillende specialisaties heb je binnen Meerstate de kans om jezelf breed te ontwikkelen. Meerstate is een ruim opgezet verpleeghuis aan de rand van Heemskerk. In Meerstate wordt gespecialiseerde verpleeghuiszorg geboden op afdelingen met speciale aandachtsgebieden. Er zijn verschillende afdelingen gehuisvest. 

Afdelingen: Geriatrische revalidatie (GRZ), dagbehandeling, Psychiatrie/NAH, gerontopsychiatrie, somatiek, dementie in combinatie met complexe gedragsproblematiek
Zorg: Gespecialiseerde verpleeghuiszorg met speciale aandachtsgebieden
Locatie: Groene omgeving aan de rand van Heemskerk, gratis parkeergelegenheid
Klik hier voor de route

Waterrijck

Team Waterrijck is trots op de liefdevolle zorg voor haar bewoners. Collega’s zijn er voor elkaar én met elkaar. Waterrijck is een kleinschalig woonzorgcentrum en ligt in een schitterende, parkachtige omgeving. In het gezellige pand wonen bijna 50 bewoners. Kleinschaligheid, zelfstandigheid en een veilige woonomgeving hoog in het vaandel.  

Bij ViVa! Dagbeweging in Waterrijck kunnen mensen met dementie & mantelzorgers én mensen met lichamelijke klachten één tot vier dagen in de week terecht voor contact met lotgenoten, voor begeleiding bij het omgaan met de gevolgen van dementie en activiteiten. ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Dagbeweging is een vernieuwde vorm van dagbesteding waarbij we ons focussen op de cliënt van nu en die van de toekomst. 

Afdelingen: Somatiek en PG
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Schitterende, parkachtige omgeving met het station Heemskerk op loopafstand, gratis parkeergelegenheid voor het gebouw
Klik hier voor de route

Wijkzorgteams:

 • Wijkteam Kerkweg (Binnen/Buiten)
 • Wijkteam Kerkweg Centrum
 • Wijkteam Samenhof Zuid
 • Wijkteam Samenhof Noord
 • Wijkteam Waterrijck thuiszorg

Werken in de regio Heerhugowaard

Woonzorglocaties:

Forum II

In het stationsgebied van Heerhugowaard, bevindt zich Forum II, een woonvoorziening voor mensen met een chronische lichamelijke ziekte. Binnen Forum II ligt het accent op kleinschaligheid, huiselijkheid en herkenbaarheid.  

Afdeling: Zwaar somatiek
Zorg: Verpleging
Locatie: Direct naast het station, parkeerterrein van de locatie en voor de deur 2 uur gratis parkeren
Klik hier voor de route

Werken in de regio Heiloo/Alkmaar

Woonzorglocaties:

De Loet

De Loet is één van de nieuwste woonzorglocaties van ViVa! Zorggroep. De Loet heeft een sfeervol restaurant en er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd. In De Loet wonen ook cliënten met somatische beperkingen ZZP 6 en bijkomende psychogeriatrische (PG) klachten.   

Aantal bewoners: 100 appartementen
Afdelingen: Alle doelgroepen
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Gelegen in een woonwijk, gratis parkeergelegenheid
Klik hier voor de route

Overkerck

Overkerck is een woonzorgcentrum met een warme sfeer en dorps karakter, liggend in het centrum van Heiloo met veel voorzieningen in de directe omgeving. Bewoners met dementie en somatische klachten ontvangen de kwaliteit van zorg en aandacht die zij nodig hebben. 

Op Overkerck werken ongeveer 85 medewerkers, die elkaar helpen en ondersteunen waar dit mogelijk is. Ook onze vrijwilligers en de eigen familie van bewoners zorgen voor een waardevolle aanvulling op het welzijn van de bewoners ontvangen. De sfeer op Overkerck is ontspannen en informeel. 

Afdelingen: Alle doelgroepen
Zorg: Verzorging en verpleging
Locatie: Direct naast het station, gratis parkeergelegenheid voor de ingang en bij het station
Klik hier voor de route

Wijkzorgteams

 • Wijkteam Heiloo
 • Wijkteam Alkmaar

Werken in de regio Uitgeest

Geesterheem

In het oude dorp van Uitgeest ligt Geesterheem dichtbij de winkels.
Afdelingen:                  Somatiek en PG
Zorg:                            Verzorging en verpleging
Locatie:                       In het oude dorp van Uitgeest, parkeergelegenheid om het huis heen
Klik hier voor de route

Wijkzorgteams:

 • Wijkteam Uitgeest Noord
 • Wijkteam Uitgeest Zuid
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.