Overslaan en naar de inhoud gaan
Verpleegkundige en oudere dame

Werken in de huishoudelijke zorg

Cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen, dat is ons doel. Een schoon en leefbaar huis is dan onmisbaar. Als thuishulp of huishoudelijk medewerker kun jij daarvoor zorgen.

Aan de slag als huishoudelijk medewerker
Je werkt je in een van onze woonzorgcentra. Daar help je cliënten met bijvoorbeeld schoonmaken, wassen of strijken. Maar soms werk je ook op de kantoren en de openbare ruimtes. Doordat je in een vast team werkt leer je jouw collega’s goed kennen.
 

Bekijk onze vacatures
Deze mensen zijn zo kwetsbaar, ze hebben jou en mij écht nodig!

- Anita

Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.

- Michael

Aan de slag als Thuishulp

Als Thuishulp werk je in de wijkzorg. Jij zorgt ervoor dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je helpt bijvoorbeeld met afstoffen, stofzuigen of het sanitair schoonmaken. Maar je houdt ook je ogen en oren open. Als je ziet dat cliënten meer zorg nodig hebben, geef je dat direct door aan je collega’s in de wijk.

Onze locaties

Vakantiekracht

Ben je minimaal 16 jaar dan kun je aan de slag als Thuishulp. Je helpt dan in de huishouding bij veelal oudere mensen die dat niet meer alleen kunnen. Je maakt bijvoorbeeld schoon. Een dankbare taak, want onze cliënten zijn blij met jouw komst! Mede dankzij jou kunnen zij langer thuis blijven wonen. Je werkt overdag in diensten van 1 tot 3 uur.

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies.