Overslaan en naar de inhoud gaan
Thuishulp met client op achtergrond

Werken in de huishoudelijke zorg

Cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen, dat is ons doel. Een schoon en leefbaar huis is dan natuurlijk onmisbaar. Als Thuishulp of Huishoudelijk Medewerker kun jij daarvoor zorgen.

Je kunt aan de slag binnen een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Daar help je cliënten met bijvoorbeeld: schoonmaken, wassen of strijken. Maar soms werk je ook op de kantoren en de openbare ruimtes. Doordat je in een vast team werkt leer je jouw collega’s goed kennen. Maak de stap naar de ouderenzorg vandaag nog en reageer op een vacature bij jou in de buurt!

Bekijk onze vacatures
Deze mensen zijn zo kwetsbaar, ze hebben jou en mij écht nodig!

- Anita

Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.

- Michael

Aan de slag als Thuishulp

Als Thuishulp werk je in de wijkzorg. Jij zorgt ervoor dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je helpt bijvoorbeeld met afstoffen, stofzuigen of het sanitair schoonmaken. Maar je let ook goed op. Als je ziet dat cliënten meer zorg nodig hebben, geef je dat direct door aan je collega’s in de wijk. Wil je meer te weten komen over dit mooie werk en wat het betekent voor zowel collega's als cliënten? Lees hier het interview.

Onze locaties

Werkgebied

In Kennemerland leveren wij in diverse plaatsen onze zorg. Op de afbeelding zie je hoe ons werkgebied voor Hulp bij het Huishouden eruitziet. Wil je een gedetailleerde afbeelding bekijken en zien waar jij voor ons kan werken? Klik dan hier.

Vakantiekracht

Ben je minimaal 16 jaar dan kun je aan de slag als Thuishulp. Je helpt dan in de huishouding bij veelal oudere mensen die dat niet meer alleen kunnen. Je maakt bijvoorbeeld schoon. Een dankbare taak, want onze cliënten zijn blij met jouw komst! Mede dankzij jou kunnen zij langer thuis blijven wonen. Je werkt overdag in diensten van 1 tot 3 uur.

Neem contact op
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.