Overslaan en naar de inhoud gaan
hoofdkantoor foto oranje shirt

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren? Hieronder lees je alvast wat meer over het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep.

Wij hebben het sollicitatieproces geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je motivatiebrief en CV naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je binnen enkele uren een mail waarin we je sollicitatie bevestigen en je vragen om een account aan te maken. Dit account geeft toegang tot het sollicitantenportaal waarin je alle communicatie rondom jouw sollicitatie kunt terugvinden, dus onthoudt de inloggegevens goed! Heb je deze mail niet ontvangen, ook niet in je ongewenste items? Dan is jouw sollicitatie niet goed aangekomen. Probeer het nog eens of neem contact met ons op om te kijken wat er mis gaat.

Afhankelijk van de functie ontvang je binnen 10 werkdagen, of uiterlijk kort na de sluitingsdatum van de vacature, van ons een reactie op jouw sollicitatie. Na de eerste selectie hoor je of je bent uitgenodigd voor een nadere kennismaking.

Voor sommige functies maken wij gebruik van een assessment. Ook kunnen we een referentie raadplegen. Dit wordt alleen gedaan met jouw toestemming of als je al eens eerder in dienst bent geweest bij ViVa! Zorggroep.

Heb je een sollicitatiegesprek gehad? Je wordt dan altijd persoonlijk op de hoogte gebracht over de uitkomst van het gesprek. Indien je bent geselecteerd voor de functie, dan nemen we telefonisch contact met je op en bespreken wij de arbeidsvoorwaarden met je. Ben je akkoord? Dan maken wij jouw contract aan in ons medewerkersportaal, je wordt per mail op de hoogte gebracht wanneer jouw contract klaar staat. Om jouw contract te kunnen ondertekenen dien je eerst je account te activeren, in de mail kun je lezen hoe je dit doet. Bij akkoord wordt de verdere indiensttreding in gang gezet!

Houd er rekening mee dat een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) onderdeel is van de indiensttreding. Deze wordt door ons aangevraagd, je krijgt hier automatisch bericht van.

Dit is ons sollicitatieproces

1

Solliciteren

Reageer op een van onze vacatures. Stuur je CV mee en een motivatie.

2

Selectie

Zien we mogelijkheden? Dan laten we je dat snel weten. We nodigen je uit voor een gesprek.

3

Gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek leren we elkaar beter kennen. Als het van twee kanten bevalt, doe we je een contractvoorstel. Het opvragen van een referentie kan onderdeel zijn van de procedure.

4

Aan de slag!

Op je eerste werkdag heten we je uitgebreid welkom. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je goed wordt ingewerkt en begeleid. 

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.