Overslaan en naar de inhoud gaan
Elsanta

Elsanta - Beverwijk

Elsanta is een prettige, kleinschalige en nieuwe woonzorglocatie. Er zijn twee etages met 16 bewoners met dementie, twee etages met 30 somatische bewoners en een drietal tijdelijke kamers voor overbruggingszorg en logeerzorg. Er is een foyer en een gezellig restaurant en activiteitenruimte waar de bewoners, bezoekers en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten.   

Er werken ongeveer 80 medewerkers. Zij werken prettig samen, mede doordat iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn.   

Elsanta is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk, naast het winkelcentrum de Wijkerbaan. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Klik hier voor de vacatures in Beverwijk

Onze bewoners

In Elsanta wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Hiervoor zijn de appartementen op de begane grond en 1e etage beschikbaar. Naast het eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer op de 1e etage. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. De bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen op de 2e etage. Daar zijn de appartementen wat kleiner, omdat bewoners vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan cliënten op deze etage is altijd met behandeling.

Meer info

Adres

President Kennedyplein 225
1945 SG Beverwijk
Telefoon: 088-9957725

Bereikbaarheid
  • Op 100 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Beverwijk ligt op 2,4 kilometer
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
  •  
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Elsanta, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.