Overslaan en naar de inhoud gaan
De Marke

De Marke - Bergen

De Marke is fraai gelegen in een groene, parkachtige omgeving op loopafstand van de pittoreske dorpskern van Bergen. De Marke richt zich op wonen, welzijn, comfort en – indien nodig – zorg op maat. Daarbij sluiten ‘kleur’ en ‘cultuur’ van deze diensten aan op de aspecten die het dorp Bergen kenmerken en aantrekkingskracht geven. Kunst, cultuur, natuur en gastvrijheid zijn daarin centrale thema’s. In De Marke wordt geen verpleeghuiszorg geboden.  

De Marke is een open huis. Dit betekent dat bewoners vrij zijn om een wandeling in de omgeving te maken, onze voordeur zit niet op slot. Onze bewoners kunnen deelnemen aan activiteiten en mogen gebruik maken van diverse faciliteiten: o.a. huiskamer, duofiets, fietslabyrinth, beleef TV-, Qwiek-up en tovertafel. Tussen de middag wordt er vers gekookt. De bewoner kan kiezen om in het restaurant, de huiskamer of op zijn/haar eigen appartement te eten. Het restaurant is geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Klik hier voor de vacatures in Bergen

Onze bewoners

In de Marke wonen mensen met een lichamelijk aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). De zorg is zonder behandeling. 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. De eenpersoons appartementen hebben in één ruimte het woon- en slaapgedeelte en keukenblok en een aparte badkamer met toilet. In de tweepersoonsappartementen is de slaapkamer apart.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. Deze bewoners wonen in een éénkamerappartement, omdat bewoners vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten.

Meer info

Adres

Saenehof 1
1862 JA Bergen
Telefoon: 088-9958800
E-mail: MARreceptie@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op ongeveer 500 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij De Marke, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.