Overslaan en naar de inhoud gaan

Sint Agnes - Heemskerk

In Sint Agnes staat het thuisgevoel voorop. Gezelligheid, kleinschalig, toegankelijk en in het centrum van Heemskerk, zijn de woorden die locatie Sint Agnes het beste omschrijven!    

Locatie Sint Agnes heeft drie woonetages. Op de 1e etage wonen mensen met dementie en zij beschikken over een prachtig dakterras. Op de 2e en 3e etages wonen mensen met een somatische aandoening. De bewoners wonen in een ruim appartement met een eigen badkamer en leven hun leven, zo veel als mogelijk, zoals ze dat thuis gewend waren.    

Op de begane grond is er een restaurant waar altijd veel te doen is, veel reuring en gezelligheid. Dagelijks wordt er muziek gemaakt en als je binnen komt lopen is de kans groot dat je de bewoners samen gezellig hoort zingen. Bewoners sluiten 's morgens aan bij het ontbijtbuffet en er vinden dagelijks veel activiteiten plaats. We hebben een grote groep vrijwilligers die betrokken zijn bij Sint Agnes en ons bij alles helpen.  

Aangrenzend aan het restaurant is er een mooie tuin waar de bewoners graag zitten. Vrijdags op loopafstand is er een wekelijkse markt in het dorpscentrum waar de bewoners graag heen gaan. Gezellig even eruit, de markt over, mensen ontmoeten en een kop koffie op de hoek van de straat.     

Samen met ruim 100 medewerkers zorgen we voor een prettige woonomgeving waar iedereen zijn best doet om ervoor te zorgen dat de bewoners zich thuis voelen. 

Klik hier voor de vacatures in Heemskerk

Onze bewoners

In Sint Agnes wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). De bewoners hebben altijd een CIZ indicatie voor langdurige zorg.

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Op de 2e en 3e etage zijn tweekamer appartementen, per afdeling 18 stuks. Deze appartementen hebben een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op afdeling De Kruisberg zijn 24 appartementen specifiek voor bewoners met dementie met 4 huiskamers, 2 op elke gang. Onze bewoners wonen in éénkamer appartementen met een eigen badkamer met toilet, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. Er is een ruim en gezellig buitenterras. Tevens is er een mooie badkamer met een groot bad en lift (via plafond). De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.

Meer info

Adres

Zamenhof 65
1962 GA Heemskerk
Telefoon: 088-9957200

Bereikbaarheid
  • Op 500 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS station is Heemskerk
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Sint Agnes, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.