Overslaan en naar de inhoud gaan
De Loet

De Loet - Heiloo

De Loet is één van de nieuwste woonzorglocaties van ViVa! Zorggroep. De Loet heeft een sfeervol restaurant en er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd. In tegenstelling tot veel andere woonzorglocaties, wonen in De Loet ook cliënten met somatische beperkingen, ZZP 6 en bijkomende psychogeriatrische (PG) klachten.

We hebben vaste teams in de zorg, welzijn, de huishouding, de keuken (we koken vers!), het restaurant en op de gezamenlijke huiskamers waar bewoners met dementie verblijven. Iedereen werkt samen om een zo fijn mogelijke leefomgeving te bieden. Familie en vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het welzijn van de mensen die bij ons wonen. 

Klik hier voor de vacatures in Heiloo

Onze bewoners

In De Loet wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6 of 8 en bij uitzondering 4. Hiervoor zijn de appartementen op de begane grond en 1e etage beschikbaar. Ze zijn ruim en hebben, naast een woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet, een eigen balkon en een berging (behalve de appartementen op de 3e etage en enkele op de andere etages). Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant. De zorg is zonder behandeling. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 en bij uitzondering 7 of 8. De bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen voornamelijk op de derde etage. Daar zijn de appartementen wat kleiner, omdat bewoners vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. De bewoners eten daar ook samen. De zorg aan cliënten op deze etage is meestal met behandeling: de medische zorg wordt overgenomen door ViVa! Zorggroep. Op de tweede etage wonen mensen met een vorm van dementie die geen gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer maar wel specifieke zorg nodig hebben. 

Meer info

Adres

De Loet 1
1851 CR Heiloo
Telefoon: 088-9957725

Bereikbaarheid
  • Op 600 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij De Loet, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.