Overslaan en naar de inhoud gaan
Geesterheem

Geesterheem - Uitgeest

Geesterheem ligt in het oude dorp van Uitgeest. In het gezellige pand wonen bijna 50 bewoners die verpleeghuiszorg, psychogeriatrisch of somatisch ontvangen. De bewoners komen bijna allemaal uit Uitgeest, net als de 80 medewerkers. Duidelijk is dat in Geesterheem een dorpse sfeer hangt: een warm huis voor bewoners en mantelzorgers. De omgang met elkaar is respectvol. Naast dat ieder zijn eigen taak en verantwoordelijkheid heeft is de samenwerking groot. Flexibiliteit en collegiaal zijn dan ook de sleutelwoorden in Geesterheem. 

Zin om in een kleinschalig huis te werken waar de binding met bewoners en collega’s groot is? Dan is Geesterheem jouw plek!

Klik hier voor de vacatures in Uitgeest

Onze bewoners

In Geesterheem wonen mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). Onze bewoners hebben een zorgprofiel 5, 6, 7 en 8.

Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woon-/ slaapkamer met keukenblok en een badkamer met toilet, kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant/ huiskamer en de foyer. Er is één tweepersoons appartement. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. 

Meer info

Adres

Dokter Brugmanstraat 15
1911 EN Uitgeest
Telefoon: 088-9957800

Bereikbaarheid
  • De bushalte is 250 meter van onze locatie
  • Het dichtstbijzijnde NS Station is Uitgeest
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Geesterheem, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.