Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken in leidinggevende functies

Als leidinggevende bij ViVa! geef je richting, stimuleer je de eigen regie en werk je mensgericht. Dit zijn dé drie eigenschappen die wij zoeken in een leidinggevende. Herken jij je in deze kenmerken en wil jij samen met ons werken aan de kwaliteit van leven van 11.000 cliënten?

Bekijk hier onze vacatures

Samen creëren we de kwaliteit van zorg

Onze leidinggevenden zijn consequent, benaderbaar en aanspreekbaar. Dit geeft vertrouwen! Als leidinggevende heb je een voorbeeldfunctie en een belangrijke rol om de uitdagingen van de Zorg van Overmorgen aan te gaan. Dit doe je door continu te verbeteren en proactief te werken, denken en te handelen vanuit gemeenschappelijk belang. Bekijk de video om meer te leren over het ViVa! leiderschapsprofiel. 

De leiding luistert naar me en neemt mijn ideeën serieus.

- Charlene Groot

Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.

- Michael

De ViVa! leider onderscheidt zich door...

...het creëren van een prettige werksfeer waarin vertrouwen geven, samenwerken, resultaten bereiken en elkaar kunnen en durven aanspreken hand in hand gaan. Een leider die zichzelf hierin als voorbeeld stelt en zijn kwetsbaarheid toont.

Wat resulteert in een werkplek en organisatie waar medewerkers trots op zijn, zich verbonden mee voelen en resultaten kunnen bereiken.
 

Bekijk onze vacatures
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.