Overslaan en naar de inhoud gaan
Dames die buiten zitten

Werken in de woonzorg

Wil jij elke dag het verschil maken voor een vaste groep bewoners? Zorg jij ervoor dat zij zolang mogelijk zichzelf kunnen blijven? Wil jij samenwerken in een hecht team? Of je nu helpende, verzorgende IG of verpleegkundige bent, je vindt je ideale baan bij ViVa!.

Bekijk onze vacatures

Vind jouw ideale locatie en team

Met ruim 3.900 medewerkers en 1.700 vrijwilligers staat ViVa! Zorggroep in Noord-Holland voor de kwaliteit van leven van meer dan 7.000 cliënten.
Dat doen we samen. Samen met onze collega’s, cliënten, hun naasten, collega-organisaties en ketenpartners.
Met respect voor de individualiteit van elke cliënt. En met inzet van alle mogelijke, ook innovatieve, technologische, middelen die onze zorg kunnen verbeteren.
Wij verlenen onze cliënten zorg en specialistische zorg. Aan huis én in onze woonzorglocaties. Daar voorzien we 1.500 cliënten die niet langer thuis kunnen
wonen van passende zorg.

We hebben maar liefst 17 verschillende woonzorglocaties, elk met andere kenmerken. Soms is de zorg wat complexer, ergens anders minder complex. Hier heb je te maken met somatische problematiek, daar met psychogeriatrische problemen. Ook geen team is gelijk. Benieuwd waar jij het best tot je recht komt? We onderzoeken het graag samen met jou!
 

Bekijk onze locaties

Werkgebied

In Kennemerland hebben wij in diverse plaatsen woonzorglocaties. In de afbeelding zie je de verschillende locaties weergegeven. Wil je een gedetailleerde afbeelding bekijken en zien waar jij voor ons kan werken? Klik dan hier.

Flexibel bij ViVa!

Wil jij graag werken in de zorg, maar past de standaard werkdag niet bij jouw persoonlijke situatie? Ben je op zoek naar een baan waarin je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé?

Dan hebben wij dé oplossing voor jou!

Meer weten? Bekijk onze vacature voor flexibel werken.

Klik hier
Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.

- Michael

We leren veel van elkaar. De jongere medewerkers pikken wat op van de ervaren krachten, en tegelijk brengen zij ook weer nieuwe inzichten mee.

- Marlou

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.