Overslaan en naar de inhoud gaan
Lommerlust

Lommerlust - Beverwijk

Lommerlust staat in het hart van Beverwijk, met de grote winkelstraat om de hoek. Wanneer je binnenkomt vind je meteen een gezellig restaurant waar bewoners graag een praatje maken. Even verderop hangt een grote collage van oude zwartwit foto's van bekende straten en gebouwen uit Beverwijk. In Lommerlust wonen 104 bewoners en werken circa 125 collega’s.

De diversiteit aan bewoners vraagt verschillende soorten zorg en de zorg wordt de komende jaren steeds complexer. In Lommerlust wonen cliënten met een somatische zorgvraag of met een psychogeriatrische zorgvraag. Er wordt nauw samengewerkt door de verschillende disciplines. Zorg, welzijn, huishouding, (para)-medici zorgen met elkaar voor een fijne leefomgeving en goede zorg. Het ‘samendoen’ maakt Lommerlust bijzonder.
Spreekt afwisseling en multidisciplinair werken je aan? Dan maken we graag kennis met jou! 

Klik hier voor de vacatures in Beverwijk

Onze bewoners

In Lommerlust wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. Alleen op de begane grond wonen deze cliënten in een wat kleiner appartement, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer en tuin. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.

Meer info

Adres

Peperstraat 17
1941 GA Beverwijk
Telefoon: 088-9957120

Bereikbaarheid
  • Op ongeveer 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij Lommerlust, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.