Overslaan en naar de inhoud gaan
De Cameren

De Cameren - Limmen

De Cameren is een woonzorgcentrum gelegen in het gezellige dorp Limmen. Bewoners met psychogeriatrische en/of somatische klachten ontvangen hier de verzorging, verpleging en aandacht die zij nodig hebben. Naast 55 appartementen is er een gesloten afdeling (PG). Op dit moment telt De Cameren circa 60 bewoners en 95 medewerkers.   

De komende jaren zal De Cameren zich steeds verder specialiseren richting verpleeghuis.  

Klik hier voor de vacatures in Limmen

Onze bewoners

In De Cameren wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, keukentje en badkamer met toilet en zijn geschikt voor bewoning door één of twee personen. Naast het eigen appartement kunnen cliënten gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. Op de 1e verdieping zijn de afdelingen West, Oost en Tulp te vinden. De Tulp is een gesloten PG afdeling voor 17 bewoners waarvan 1 echtparenkamer. Deze appartementen hebben een slaap-/woonkamer met een wastafel op de kamer. Wc en badkamer zitten op de gang. Bij de huiskamer is een klein balkon. Deze appartementen zijn alleen geschikt voor een Wlz5 met Art 21 indicatie. De andere bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen in wat kleinere appartementen, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.

.

Meer info

Adres

Lage Weide 3
1906 XA Limmen
Telefoon: 088-9957650

Bereikbaarheid
  • Op 500 meter van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij De Cameren, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.