Overslaan en naar de inhoud gaan
De Santmark

De Santmark - Castricum

De Santmark is een woonzorgcentrum met een dorps karakter, liggend in een groene omgeving, voorzien van wandelpaden, bankjes en vijver. Bewoners met dementie, somatische of/en psychiatrische klachten ontvangen de zorg en aandacht in kwaliteit die zij nodig hebben: van 150 medewerkers, die ook aandacht voor elkaar hebben en elkaar helpen en ondersteunen waar dit mogelijk is. Elk team op de vier etages is dan ook een hechte club. De sfeer is ontspannen en informeel. Familie en vrijwilligers spelen een belangrijk rol in het welzijn voor de bewoners.  

Meer en meer krijgt De Santmarkt een spilfunctie in de wijk. Daarnaast werkt de locatie toe naar een psychogeriatrisch experticecentrum. Een mooie uitdaging voor de nieuwe collega om hierbij te zijn en aan mee te werken!  

Klik hier voor de vacatures in Castricum

Onze bewoners

In De Santmark wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant en de activiteitenruimtes. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op de verpleegafdeling (derde etage) wonen bewoners in wat kleinere appartementen, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is vaak met behandeling.

Meer info

Adres

De Santmark 1
1901 WZ Castricum
Telefoon: 088-9957500

Bereikbaarheid
  • Voor de deur van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Contact

Als je meer informatie wilt over het werken bij De Santmark, dan kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.