Overslaan en naar de inhoud gaan

Praktijkroute

In de praktijkroute word je opgeleid voor verschillende certificaten en/of diploma's. De theorielessen worden op het opleidingscentrum van ViVa! verzorgd door docenten van ViVa en het ROC Nova College.

Bekijk de folder

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg? Zoek je naar de ultieme combinatie van praktijk en theorie?
Bij ons kun je instromen op verschillende niveaus, ook als je nog geen ervaring hebt in de zorg.
Zo kan jij je bijvoorbeeld ontwikkelen tot Helpende+ en Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4. In september 2024 starten onze opleidingen voor Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 weer, in november start de praktijkroute voor Helpende+. Je kunt voor die tijd informeren over de mogelijkheden via: solliciteren@vivazorggroep.nl.

We leren veel van elkaar. De jongere medewerkers pikken wat op van de ervaren krachten, en tegelijk brengen zij ook weer nieuwe inzichten mee.

- Marlou

Als je ziet hoe dankbaar mensen soms zijn, dat is echt fantastisch.

- Tim Heijnis

Wanneer alle voortgangstoetsen in de theorie, examens in de praktijk zijn afgerond kan je diplomeren. Na het behalen van je diploma of certificaat kan je binnen ViVa! Zorggroep solliciteren op een passende functie bij een locatie van je voorkeur. Klik hier voor de gevraagde vooropleiding die we vragen voor de verschillende leerplaatsen. Je kan op de website van ViVa! zien waar openstaande vacatures zijn.

Meer info
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in.